به گزارش خبرنگار خبرگزاري «حوزه» در مازندران، غفاری استاد ارائه کننده بحث «راهکارهای قرآن در مواجهه با هجمه اقتصادی دشمنان»، در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)تنکابن، در ابتدای این کرسی گفت: برای رسیدن به تمدن اسلامی چندین مرحله از جمله انقلاب اسلامی، دولت، حکومت و جامعه اسلامی وجود دارد.
وی افزود: مشکلات یک جامعه می تواند در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی باشد که یکی از برجسته ترین مشکلاتی که با اصل زندگی مردم در ارتباط است، مشکل اقتصادی است؛ به دلیل این که ما در یک کشور اسلامی زندگی کرده و بر این باوریم که قرآن کتاب کامل و زندگی ساز است، لذا باید جهت برطرف کردن مشکلات اقتصادی راهکارهایی عملی و کاربردی از میان احکام و معارف دینی و قرآنی درجامعه اسلامی ارائه کنیم.
خانم عباسی، استاد منتقد این کرسی در ادامه اعلام کرد: بارزترین تفاوت کشورهای غربی و توسعه یافته با ایران را می توان آزادی اقتصادی و سیاسی آنان دانست، و با وجود این که آنان لائیک هستند، اما از ما پیشرفته تر بوده و اسلام و اعتقادات دینی ما پیشرفتی از لحاظ اقتصادی برای مسلمانان به ارمغان نیاوره است؛ این راهکارهایی که قرآن دارد چیست؟
غفاری در پاسخ به این سؤال استاد منتقد گفت: قرآن کریم راهکارهایی مانند ایمان به خدا، تقوا و استقرار یک حکومت صالح در جامعه را مانع بسیاری از مفاسد اقتصادی مانند ربا، رشوه، اختلاس، احتکار و غیره دانسته و تسلط فاسدان و مدیران منافق صفت برجامعه را بزرگترین عامل مشکلات اقتصادی می داند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از راهکارهای قرآن، تلاش فردی، گروهی و خواست خود مردم جامعه جهت از بین بردن مشکلات اقتصادی و تغییر اوضاع اقتصادی است.
خانم داجلری، استاد داور این کرسی نیز با جمع بندی مطالب ارائه شده اعلام کرد: یکی از اصلی ترین راه های مقابله با هجمه اقتصادی دشمنان، عمل و پیاده سازی به احکام و معارف کتاب آسمانی درسطوح مختلف جامعه از قبیل مدیریتی، اقتصادی و فرهنگی است و باید دانست که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری بیش از80 درصد از تحریم ها درکشور داخلی بوده و ربطی به دشمنان ندارد، لذا با تمسک به قرآن و پیاده سازی معارف آن در جامعه می توان از این مشکلات نجات یافت.
انتهاي پيام۳۱۳/۴۸